Michiel de Boer

Mijn naam is Michiel de Boer, geboren in 1978. Ik woon en werk in Arnhem en heb een grote passie voor sport. Ik ben sociaal cultureel werker van beroep. In mijn werk begeleid ik mensen in een zwakke sociale of financiële positie en stimuleer ze tot actieve deelname aan de samenleving.

Actieve deelname

En juist deze actieve deelname spreekt mij erg aan. Ik weet uit eigen ervaring wat sport en beweging voor een uitwerking op mensen kan hebben. Ik geloof vooral in het positieve effect van lekker buiten bewegen.

Mensen motiveren op sportief gebied en ze laten inzien dat ze veel meer kunnen dan ze zelf denken is voor mij een hele grote drijfveer. Jou laten zien wat jij zelf allemaal kan!

Diploma fitnesstrainer

In 2013 heb ik mijn diploma fitnesstrainer gehaald en sindsdien ben ik ook bezig geweest met het geven van verschillende (fitness) lessen, waaronder bootcamp. Begin april 2014 heb ik besloten om naast mijn werk mijn passie voort te zetten en voor mezelf te beginnen.

Welkom bij Lekker Buiten!

Contact opnemen

 

Evelien Poelmans

Mijn naam is Evelien Poelmans, geboren in 1977. Ik woon en werk in Arnhem en heb een grote passie voor sport. Na mijn opleiding Fontys sporthogeschool, ben ik gaan werken als gymdocent in het middelbaar onderwijs. Inmiddels heb ik het middelbaar onderwijs ingeruild voor het MBO sport en bewegen, daar kan ik mijn passie voor sport veel meer in kwijt.

Mijn passie

Mensen motiveren om te gaan sporten en te blijven sporten. Net dat stapje verder dan je denkt te kunnen. En dit lekker in de natuur.

Aanleren van de juiste bewegingen om blessures te voorkomen.

Diploma’s

Docent lichamelijk oefening aan de Fonthys sport hogeschool Tilburg.

Fitness trainer A.

Contact opnemen