Michiel de Boer

Mijn naam is Michiel de Boer, geboren in 1978. Ik woon en werk in Arnhem en heb een grote passie voor sport. Ik ben sociaal cultureel werker van beroep. In mijn werk begeleid ik mensen in een zwakke sociale of financiële positie en stimuleer ze tot actieve deelname aan de samenleving.

Actieve deelname

En juist deze actieve deelname spreekt mij erg aan. Ik weet uit eigen ervaring wat sport en beweging voor een uitwerking op mensen kan hebben. Ik geloof vooral in het positieve effect van lekker buiten bewegen.

Mensen motiveren op sportief gebied en ze laten inzien dat ze veel meer kunnen dan ze zelf denken is voor mij een hele grote drijfveer. Jou laten zien wat jij zelf allemaal kan!

Diploma fitnesstrainer

In 2013 heb ik mijn diploma fitnesstrainer gehaald en sindsdien ben ik ook bezig geweest met het geven van verschillende (fitness) lessen, waaronder bootcamp. Begin april 2014 heb ik besloten om naast mijn werk mijn passie voort te zetten en voor mezelf te beginnen.

Welkom bij Lekker Buiten!

Contact opnemen